تجمع پلاکها روي دندان باعث پوسيدگي دندان، دندان درد و ايجاد حفره ميشود و با لبنيات و چاي از پوسيدگي دندان جلوگيري کنيد.
وي درباره تاثير نوشيدن چاي بر پلاک هاي موجود روي دندان اظهار داشت: چاي سياه و سبز حاوي آنتي اکسيدان و پلي فنول هاست و نوشيدن آن براي سلامت دهان و دندان مفيد است و از تشکيل پلاک روي دندان ها محافظت مي کند.
اين متخصص تغذيه با بيان اينکه خوردن لبنيات از پوسيدگي دندان ها جلوگيري مي کند بيان کرد: لبنياتي مانند پنير، شير و ماست از پوسيدگي دندان و خورده شدن ميناي دندان ها به وسيله اسيدهاي ناشي از تجزيه خوراکي ها جلوگيري مي کند.
صمد پور در ادامه تاکيد کرد: خوردن ميوه ها و سبزيجات تازه و ترد همچون خيار، هويج، کرفس و سيب به دليل اينکه حاوي ويتامين A هستند راهکار مناسبي جهت تميز نگاه داشتن لثه و دندان ها محسوب شده و باعث از بين رفتن پلاکهاي موجود در دندان مي شود.